Vår nya lokal i Jämtländska Föllinge är under uppbyggnad. Under våren 2019 planerar vi flytta in, och i och med de ökade ytorna kunna förlägga än mer produktion uppe i Jämtland.

Vi finns redan i Jämtland i dag. Men i och med de nya lokalerna förbättras förutsättningarna, de nya möjligheterna för expansion gör att vi även har för avsikt att anställa en konstruktör till. Mer information om tjänsten kommer att publiceras här på hemsidan inom kort.

Vi är glada över att finnas i både Lund, Stockholmsområdet och Jämtland. Utöver en ny tjänst i Jämtland kommer vi under vintern även utlysa en ny tjänst i Stockholmsområdet. Även den kommer det mer information om när det blir aktuellt. Det är en tjänst specifikt inriktad på ett uppdrag. I samband med detta finns även en planerad flytt till större lokaler i Stockholm, för att skapa bättre produktionsyta. Håll utkik på Lediga tjänster om du är intresserad av tjänsten. Den kommer även gå att ansöka om direkt på hemsidan.

Våra nya och moderna lokaler i Jämtland gör oss ännu bättre. Vi kan nu leverera produkter till fler kunder på kortare tid. Välkomna till Lightronic – skräddarsydda LED-moduler för experter.

Bild: Jon Flobrant