Förbättrat digitalt orderverktyg

8 november, 2018

Förbättrat digitalt orderverktyg

Vi har sedan i våras arbetat med ett nytt verktyg för att lägga ordrar hos oss via webben. Vi kan nu presentera att det sedan denna vecka äntligen är live.

I maj påbörjades ett arbete med att skapa ett nytt orderverktyg online från grunden. I samband med det arbetet bestämde vi oss för att även skapa en ny hemsida. Vår förhoppning är att detta skall göra det enklare att finna det man söker som kund, välja rätta parametrar och sedan kunna lägga en order direkt via webben. Vi tar tacksamt emot feedback på hur systemet är att arbeta med.

För oss internt på Lightronic kan det troligtvis resultera i förenklade orderprocesser och på så vis fler nöjda kunder som på enkelt vis får det de önskar. Det här är ett steg i riktningen att genom digital närvaro stärka vår position som en konkurrenskraftig, nytänkande spelare i branschen. Vi ljussätter Sverige med utveckling av morgondagens LED-moduler. Under hösten och vintern kommer vi här på hemsidan presentera flera nya spännande case vi har arbetat med. Byggnader, museum och turistattraktioner många har en relation till.