Tjänster inom LED

Konsulttjänster, LED-moduler och LED-tillbehör

Kvalificerade LED-tjänster

Lightronic erbjuder kvalificerade tjänster inom LED. Vi har ett stort sortiment av högkvalitativa LED-produkter, såväl LED-moduler som LED-tillbehör. Om du har för avsikt att utveckla en skräddarsydd LED-modul kan vi hjälpa till som konsulter genom hela processen – från idé till färdig produkt och produktion. Nedan kan du läsa kort om våra konsulttjänster och LED-moduler för att sedan läsa mer på deras respektive separata sidor.

Konsulttjänster

Våra konsulter inom LED hjälper dig hela vägen från utveckling till konstruktionsarbete i framtagningen av din unika LED-lösning. Vi åtar oss helhetslösningar eller deluppdrag. Arbetet kan innefatta elektronikkonstruktion, prototypframtagningar och monteringsarbete.

Vanligtvis börjar vi med att se till just dina behov för att sedan titta på lämplig eliktronikkonstruktion. Därefter inleds prototypframtagning för att sedan montera, testa och producera den utvecklade produkten. Välkommen att kontakta oss för att boka möte.

LED-moduler

En LED-modul från Lightronic håller ytterst hög kvalitet. Vårt mål är att våra produkter ska fungera problemfritt, under lång tid. Därför använder vi endast högkvalitativa komponenter från kända tillverkare. Vi erbjuder LED-moduler från vårt standardsortiment som du kan beställa direkt. Vi erbjuder även hjälp med att utveckla och konstruera just din unika lösning.

Våra LED-moduler i standardsortimentet är indelade i fyra produktkategorier, Spot, Line, MID-power och Street och finns samlade på LED-produkter. Där kan du läsa om respektive produktkategori, inne på varje produkt återfinns sedan information om just den produkten, datablad, tillbehör och garantivillkor.