Konsulttjänster

Konsulttjänster inom LED från Lightronic hjälper dig hela vägen från utveckling till konstruktionsarbete i framtagningen av din unika LED-lösning. Vi åtar oss helhetslösningar eller deluppdrag. Arbetet kan innefatta elektronikkonstruktion, prototypframtagningar och monteringsarbete.

Inspiration till unika lösningar kan finnas i vårt standardsortiment av LED-produkter, det består av välbeprövade lösningar testade över tid. Den kunskap vi har förvärvat från att ha utvecklat och konstruerat en rad produktserier tar vi med oss in i våra konsultuppdrag.

Vanligtvis börjar vi med att se till just dina behov för att sedan titta på lämplig eliktronikkonstruktion. Därefter inleds prototypframtagning för att sedan montera, testa och producera den utvecklade produkten. Välkommen att kontakta oss för att boka möte.

Obelisken på Sergels torg i Stockholm är ett case där våra konsulttjänster inom LED kom väl till pass i arbetet med att ta fram en unik LED-lösning Tillsammans med Luxlight har vi tagit fram en specialanpassad Iris RGB som har möjliggjort ett ljus i valfri färg.