Foton LED-panel

Av fotografer. För fotografer.

Perfekt ljus. Varje gång.

Med Foton LED-panel är du garanterad ett naturligt ljus. Varje gång. Var du än är. Oavsett om du arbetar som världsresande proffsfotograf eller amatör levererar vi en ljuskälla byggd på avancerad teknik. Lättanvänd. Denna produkt initierades från början av fotografer, vilka sedan har varit med och påverkat all utveckling av panelen från start till mål. Vi vill göra det möjligt för alla att ljussätta bra, även om budgeten inte är så stor.

Powered by Foton LED

Ta del av en Shoowreel från produktionsbolaget RGNR Studio, som ljussätter med LED-paneler från Foton.

Enkel funktion. Slimmad konstruktion.

Foton LED är en egenutvecklad LED-panel för foto– och filmbranschen, med högteknologisk belysning, som samtidigt är lättanvänd. Återfinns bland annat hos Kameradoktorn i centrala Stockholm.

Högkvalitativ LED

Ljuskällorna i våra paneler är specifikt utvalda för att ge hög jämnhet, effektivitet och färgåtergivning. Ger ett naturtroget och homogent sken.

Tre ljusstyrkor

Foton LED-panel har tre olika ljusstyrkor som enkelt väljs med ett reglage under panelen. Styrkorna är 50%, 75% och 100%.

Tillverkad i Sverige

Våra produkter är tillverkade i Sverige. All produktion sker på vår anläggning i Rosersberg, från leverantörer utspridda över landet.