Konferens med Dalco i Nice

7 juni, 2019

Konferens med Dalco i Nice, Frankrike

Dalco-koncernen var i maj på konferens i Nice och arbetade med utvecklingsarbete inom varje bolag, även på koncernnivå. Med oss hade vi tränaren Simon Forslund från Bootcamps, som höll i ett träningspass varje morgon i centrala Nice.

Varje år åker vi på Lightronic på konferens med hela Dalco-koncernen. Årets konferens gick av stapeln i Nice, Frankrike tillsammans med Dalco Konsult, Dalco Redovisning och Relatum. 2019 års konferens var fokuserad på att varje bolag skulle arbeta med internt utvecklingsarbete, vilket för oss på Lightronic var mycket lämpligt då vi dels vuxit under året vad gäller såväl orderingång som antal medarbetare. Dels för att vi kommer fortsätta växa. Tillsammans med vår konstruktör Conny Do ägnade vi oss åt utveckling av LED-moduler. Närmast kommer vi presentera en ny spot i vårt sortiment – Quadra som kunder redan visat intresse för.

Vi arbetade även en del i seminarieform med fokus på teamet och nya konstellationer internt som kommer ta form den närmsta tiden. Nedan finner ni ett antal bilder från koncernkonferensen med Dalco. Vi vill tacka alla medarbetare och andra inblandade för en givande konferens. Utöver konfererandet besökte vi Monte Carlo, Monaco och åt god mat. Varje morgon, samt en eftermiddag, höll Simon från Bootcamps i ett träningspass. Dalco-koncernen hade satt hälsa som det primära temat för konferensen i stort, vilket genomsyrade agendan.

Under våren anställde vi en ny montör till Lightronics nya huvudkontor i Rosersberg, norr om Stockholm. Till hösten har vi för avsikt att anlita ytterligare en montör som primärt kommer arbeta koncentrerat med ett uppdrag. Kontakta oss redan nu om du är intresserad, vi kommer även gå ut med tjänsten officiellt senare i sommar.