Välj en sida

Montör till Lightronic, Rosersberg

24 februari, 2019

Arbeta som montör hos Lightronic

Elektronikmontör sökes
Till Lightronic söker vi en elektronikmontör till nya lokaler i Rosersberg, norr om Stockholm.

Vi söker dig som har kunskap om elektronik och har arbetslivserfarenhet av att montera elektronik och mekanik i produktionsmiljö.

Vi värdesätter att du är social, händig, noggrann, problemlösare och tycker om att använda både händer och huvud.

Vad du får
Hos oss får du arbeta i nyrenoverade rymliga lokaler i Rosersberg norr om Stockholm dit du smidigt tar dig med både tåg, bil och cykel. Du får vara med och utvecklas inom vårt högintressanta och stimulerande teknikområde LED och vara en del av ett växande bolag. Vi erbjuder dig givetvis goda möjligheter att utvecklas. Utöver friskvårdsbidrag och tjänstepension får du dessutom trevliga arbetskamrater. Hos Lightronic värdesätter vi god arbetsmiljö och tar hand om varandra.

Ansökan
Till hjälp för denna rekrytering har vi Bemanningsstyrkan, ansök till tjänsten som Elektronikmontör hos dem.

Det är även möjligt att ansöka genom formuläret på Lediga tjänster eller maila oss direkt på info [at] lightronic.se. Du är varmt välkommen att kontakta Jonas Hörberg, Lightronic på jonas [at] lightronic.se eller på 070-605 85 61 för frågor.

Om Lightronic
På Lightronic arbetar vi varje dag för att utveckla skräddarsytt ljus av hög kvalitet. Lightronic grundades 2008 och bedriver sedan dess verksamhet specialinriktad på området lysdiodteknik. Vi erbjuder även standardiserade produkter och konsulttjänster. Hos oss kan du hitta LED-moduler i vårt standardsortiment som du kan beställa direkt, eller så tar vi fram en unik lösning. I våra produkter använder vi endast högkvalitativa komponenter för att i kombination med mångårig erfarenhet av lysdioder och tillämpningar kunna erbjuda de mest pålitliga och optimala lysdiodlösningarna på marknaden.

Vi har bland annat utvecklat speciellt anpassade LED-moduler till parkeringshuset i Mall of Scandinavia 2016. Vitt ljus lyser upp baksidan av de färgade glaspartierna i parkeringshuset. Glasobelisken Kristall, vertikal accent i glas och stål på Sergels torg är sedan 2017 ljussatt med moderna styrbara ljuskällor. 2018 var vi med och ljussatt delar av den populära experimentmiljön hos Tom Tits Experiment.

Lightronic är en del av den svenskägda Dalco-koncernen, som grundades 1987 av Jan-Erik Lindqvist, som fortfarande är vår ägare. Bolagen bedriver primärt sin verksamhet i Stockholmsområdet, men har lokal närvaro i både Lund nere i Skåne och Föllinge utanför Östersund. Här finner du vidare läsning om Lightronic.

Tjänsten är nu tillsatt, vänligen håll koll på Bli en av oss för nya tjänster längre fram.

Montör sökes även till Lightronic i Föllinge
Just nu söker vi även efter en montör till våra nya lokaler i Föllinge. Här finner du annonsen för montörstjänsten i Föllinge.