Nyheter

Senaste nytt inom LED-moduler från Lightronic
Montör till Lightronic, Föllinge

Montör till Lightronic, Föllinge

Till Lightronic söker vi en elektronikmontör till nya lokaler i Föllinge, utanför Östersund. Vi söker dig som har kunskap om elektronik och har arbetslivserfarenhet av att montera elektronik och mekanik i produktionsmiljö.

Läs hela nyheten
Montör till Lightronic, Rosersberg

Montör till Lightronic, Rosersberg

Till Lightronic söker vi en elektronikmontör till nya lokaler i Rosersberg, norr om Stockholm. Vi söker dig som har kunskap om elektronik och har arbetslivserfarenhet av att montera elektronik och mekanik i produktionsmiljö.

Läs hela nyheten
Gott nytt 2019 önskar Lightronic

Gott nytt 2019 önskar Lightronic

Lightronic vill önska kunder, medarbetare och leverantörer ett riktigt Gott Nytt 2019. Vi kommer under 2019 fortsätta med att leverera förstklassigt ljus till några av nordens ledande varumärken inom ljus.

Läs hela nyheten
Förbättrat digitalt orderverktyg

Förbättrat digitalt orderverktyg

Vi har sedan i våras arbetat med ett nytt verktyg för att lägga ordrar hos oss via webben. Vi kan nu presentera att det sedan denna vecka äntligen är live. Vi skapar även ett nytt orderverktyg online från grunden.

Läs hela nyheten
Lightronic expanderar i Jämtland

Lightronic expanderar i Jämtland

Vår nya lokal i Jämtländska Föllinge är under uppbyggnad. Vi finns redan i Jämtland i dag. Men i och med de nya lokalerna förbättras förutsättningarna, de nya möjligheterna för expansion gör att vi även kan blir fler.

Läs hela nyheten
Koncern-konferens i Friibergh

Koncern-konferens i Friibergh

Dalco-koncernen var i september på konferens i Friibergh och arbetade med utvecklingsarbete på såväl koncern som bolagsnivå. Med oss hade vi bland annat Pär Mårts, före detta förbundskapten för Tre Kronor.

Läs hela nyheten

Om Lightronic

Experter inom LED-moduler

Experter inom LED

Lightronic grundades 2008 och bedriver sedan dess verksamhet specialinriktad på området lysdiodteknik. Vi erbjuder såväl kompletta produkter som utveckling, konstruktion och konsultation inom LED. Både standardiserade produkter och skräddarsydda lösningar.

LED-moduler

Hos Lightronic finner du LED-moduler i vårt standardsortiment för direkt beställning, vi kan även hjälpa dig ta fram en unik lösning. Vi använder endast högkvalitativa komponenter, tillsammans med vår mångåriga erfarenhet av lysdioder och tillämpningar kan vi erbjuda marknadens mest pålitliga och optimala lysdiodlösningar.

Konsulttjänster

Vi erbjuder även konsulttjänster inom konstruktionsarbete för framtagning av unika LED-lösningar. Vi åtar oss både helhetslösningar och deluppdrag. Arbetet kan innefatta elektronikkonstruktion, prototypframtagningar och monteringsarbete.

Övriga produkter

Lightronic erbjuder även tillbehör till LED-moduler. I vårt sortiment finns både elektroniska drivenheter, kablage och optik.