Nyheter

Senaste nytt inom LED-moduler från Lightronic
Lansering av IP67-klassad DALI-driver

Lansering av IP67-klassad DALI-driver

Maj 10, 2019 AL2570D-IP – En IP67-klassad Driver Nu finns den helt nya LED-drivern med DALI och IP67-klassning i vårt sortiment. Lämplig för utomhusmiljöer där dimning ska ske med DALI. AL2570D-IP har en maximal uteffekt på 25W vid en konstantström på 700mA. Som...

Läs hela nyheten
Gekko TW – För tunable white

Gekko TW – För tunable white

Maj 17, 2019 Gekko TW – En linjär modul för Tunable White För att skapa rätt stämningsljus ger Gekko TW möjlighet att helt dynamiskt variera färgtemperaturen. Gekko TW kan användas som ensam ljuskälla eller seriekopplas i en linjär profil.Färgtemperaturområdet mellan...

Läs hela nyheten
Montör till Lightronic, Föllinge

Montör till Lightronic, Föllinge

Till Lightronic söker vi en elektronikmontör till nya lokaler i Föllinge, utanför Östersund. Vi söker dig som har kunskap om elektronik och har arbetslivserfarenhet av att montera elektronik och mekanik i produktionsmiljö.

Läs hela nyheten
Konferens med Dalco i Nice

Konferens med Dalco i Nice

Juni 07, 2019 Konferens med Dalco i Nice, Frankrike Dalco-koncernen var i maj på konferens i Nice och arbetade med utvecklingsarbete inom varje bolag, även på koncernnivå. Med oss hade vi tränaren Simon Forslund från Bootcamps, som höll i ett träningspass varje morgon...

Läs hela nyheten
Montör till Lightronic, Rosersberg

Montör till Lightronic, Rosersberg

Till Lightronic söker vi en elektronikmontör till nya lokaler i Rosersberg, norr om Stockholm. Vi söker dig som har kunskap om elektronik och har arbetslivserfarenhet av att montera elektronik och mekanik i produktionsmiljö.

Läs hela nyheten
Gott nytt 2019 önskar Lightronic

Gott nytt 2019 önskar Lightronic

Lightronic vill önska kunder, medarbetare och leverantörer ett riktigt Gott Nytt 2019. Vi kommer under 2019 fortsätta med att leverera förstklassigt ljus till några av nordens ledande varumärken inom ljus.

Läs hela nyheten

Om Lightronic

Experter inom LED-moduler

Experter inom LED

Lightronic grundades 2008 och bedriver sedan dess verksamhet specialinriktad på området lysdiodteknik. Vi erbjuder såväl kompletta produkter som utveckling, konstruktion och konsultation inom LED. Både standardiserade produkter och skräddarsydda lösningar.

LED-moduler

Hos Lightronic finner du LED-moduler i vårt standardsortiment för direkt beställning, vi kan även hjälpa dig ta fram en unik lösning. Vi använder endast högkvalitativa komponenter, tillsammans med vår mångåriga erfarenhet av lysdioder och tillämpningar kan vi erbjuda marknadens mest pålitliga och optimala lysdiodlösningar.

Konsulttjänster

Vi erbjuder även konsulttjänster inom konstruktionsarbete för framtagning av unika LED-lösningar. Vi åtar oss både helhetslösningar och deluppdrag. Arbetet kan innefatta elektronikkonstruktion, prototypframtagningar och monteringsarbete.

Övriga produkter

Lightronic erbjuder även tillbehör till LED-moduler. I vårt sortiment finns både elektroniska drivenheter, kablage och optik.